Udekørende optiker på arbejdspladsen

Hos Hjemmeoptik udfører vi synstest på jeres arbejdsplads, og gør det derfor nemt og overskueligt, når de mange ansatte tilbydes arbejdsbriller eller skærmbriller. Hvis I har synskrævende arbejde, hvilket er noget mange af os har, kan det være en god idé at investere i skærm- eller arbejdsbriller.

Bestiller I en synsprøve ved os, får I besøg af vores dygtige og autoriserede optikere i området, som kommer ud på jeres arbejdsplads og foretager synsprøven.

Arbejdsbriller til enhver profession

Med et par arbejdsbriller fÃ¥r de ansatte de bedste betingelser for at udføre deres arbejde. Samtidig fÃ¥r de ogsÃ¥ bedre betingelser for at udføre deres arbejde mere effektivt og sikkert. Er der tale om chauffører eller personale der opererer ved større maskineri, er det en nødvendighed at have et godt syn – bÃ¥de for de ansatte og andres sikkerhed.

Synstest til skærmbriller på arbejdspladsen

Alt efter hvordan din hverdag tager sig ud, vil vi kunne tilbyde forskellige løsninger til de ansatte. Hvis der er tale om ansatte, som bruger meget tid foran en computerskærm eller anden form elektronisk skærm, kan skærmbrillen gøre en verden til forskel. Med en skærmbrille minimere man risikoen for hovedpine eller nakkesmerter samt gør det nemmere at fokusere på skærmen. Almindelige briller er sjældent tilpasset afstanden til skærmen på din arbejdsplads, og er derfor ikke altid løsningen.

Tag derfor fat os for en synstest på din arbejdsplads.

Synstest på arbejdspladsen

Bestiller I tid med vores udkørende optikere, får I besøg af en autoriseret optiker, som medbringer alt det nødvendige udstyr til at udføre en professionel synsprøve. Én af de største fordele ved at få foretaget en synsprøve på arbejdet er, at arbejdsbrillerne bliver tilpasset til netop din dagligdag. 

Om du sidder ved en skærm størstedelen af dagen, eller er en del af en produktion, er det altid en god idé med et par arbejdsbriller, hvis du oplever hovedpine, smerter i nakken eller lignende. Med et par specialtilpassede arbejdsbriller får du det ikke kun bedre fysisk, du bliver også mere effektiv, da du ikke længere får hovedpine efter få timer på jobbet. En af de vigtigste faktorer er dog, at du kan udføre dit job med stor sikkerhed. 

Find din lokale optiker her og få en snak om, hvad Hjemmeoptik kan gøre for netop din virksomhed.

Arbejdsbriller & skærmbriller på arbejdspladsen