Hjemmesynsprøve

Synsprøve i dit eget hjem

Hos Hjemmeoptik kan du få foretaget din synsprøve i dit eget hjem. Du får besøg af en af vores autoriserede optikere, som har alt det relevante synsprøveudstyr med, så du får den bedst mulige vejledning.

Ved at bestille en synsprøve i hjemmet giver du optikeren en bedre mulighed for at tilpasse dine briller til lysniveauet i din bolig. Du opnår altså et resultat, som er tilpasset til dig og dine behov. Der er flere fordele ved at bestille en synsprøve hjemme. Det vigtigste er, at vi i fællesskab kommer frem til den mest optimale løsning til dig eller dine nærmeste.

Bestil en hjemmesynsprøve

Hvis du bestiller en hjemmesynsprøve, slipper du for en tur til optikeren. Det kan være, at du er oppe i alderen eller har nedsat mobilitet, hvor en tur i butikken er for krævende en opgave.

Er du pårørende til personen, som skal have udført synsprøven, så er du velkommen til at ringe til en af vores optikere, hvis du har spørgsmål til prøven.

På vores side har du muligheden for at se, hvilken optiker, som varetager netop dit område. Her finder du de nødvendige kontaktoplysninger, som du skal bruge om den enkelte optiker.

Demensvenlige optikere

Vores optikere har alle erfaring med at foretage synsprøver på personer med demens. I Hjemmeoptik har alle vores dygtige optikere nemlig været på kursus i demens og er derfor demensvenlige optikere.

Hos Hjemmeoptik håndterer vi mange forskellige typer af hjemmesynsprøver, og vi kører gerne ud til både arbejdspladser og plejehjem.

Optiker til hjemmebesøg i hele landet

Hos Hjemmeoptik har vi autoriserede optikere i hele landet. Ligegyldigt hvor du befinder dig i landet, så står én af vores ansatte klar til at udføre en synsprøve i dit hjem.

Vores ansatte har alle en professionel tilgang til synsprøven, da vi sætter stor ære i at levere et professionelt resultat. Det er vigtigt for os, at synsprøven bliver udført på dine præmisser, og du ender op med et brugbart resultat.

Tag derfor kontakt til én af vores optikere, hvad enten det er dig eller en af dine nærmeste, som skal have udført en synsprøve i hjemmet.

Hjemmesynsprøve